Новини Статии Идейки Връзки Екипът
   >> Необичаен поглед над нещата...

Статия: One Night in Golden Sands с цифров фотоапарат подръка
Автор: Антон Белев (Bloody)
Категория: Забавно четиво
Публикувана на: 06 Юни 2006 г.
Прочетена: 41262 пъти
Страница: 1 от 8

Съдържание:  1  2  3  4  5  6  7  8  напред >> 

  Golden sands

Добре дошли в Златни пясъци, един от добре познатите черноморски курорти у нас. Курорт, който няма проблеми с новостроящи се сгради (хотели), които да пречат на туристите, но не, защото има забрана за прекратяване на строителството през летния сезон... не, просто не е останало свободно място за нови хотели ;)

И макар още да не е дошло лятото, из курорта вече щъкат доста туристи, като естествено преобладават чужденците... от Русия, Германия, Холандия и други скандинавски страни. Естествено повечето заведения също работят, макар поне през седмицата все още да изглеждат доста празни...Та така, добре дошли в един от големите клубове на златните - Pr. Club. Готино местене с приятна атмосфера и най-вече музика (уточнявам, че под готина музика разбирам "Хаус", а не чалга... затова не свързвайте предстоящите снимки с "чалга"), макар да беше доста празно в четвъртък вечер... всъщност преобладаваше персонал, а не клиентите. Естествено в събота вечерта картината беше тотално различна, но това е тема за друг разговор по друго време и на друго място :P

На тази доста голяма площ, многото празно пространство не е много приятно и подтикващо към развихряне, макар персоналът на заведението да се опитва да направи всичко възможно за това ;)

Съдържание:  1  2  3  4  5  6  7  8  напред >> 

Антон Белев © 2006 Opasno.com. Всички права запазени.